Dealer worden

Met een ervaren organisatie als NorthStar waterontharders kunnen wij u een  unieke kans bieden om een top product toe te voegen aan uw assortiment. NorthStar heeft een breed assortiment waterontharders, voor zowel de particuliere als de industriële markt.

Volledige ondersteuning

Als onderdeel van Amysoft, een bekende naam in de wereld van waterontharders, kunnen wij u volledig ondersteunen. Van marketing tot en met montage. Wij nemen de zorgen uit uw handen en bieden u de kracht van onze bekendheid.

Laten installeren

Met NorthStar heeft u de keuze: om zelf te monteren of door ons laten monteren, dit altijd voor een vaste prijs. Wij luisteren naar uw wensen en zorgen ervoor dat u als bedrijf volledig wordt ontzorgd.

 

 

Technische ondersteuning

Als NorthStar dealer kunt u altijd een beroep doen op onze technische kennis.

Marketing ondersteuning

Onze marketingafdeling kan u voorzien en adviseren in de verschillende marketingtools.

Jarenlange ervaring

NorthStar is onderdeel van Amysoft en al 30 jaar een toonaangevende leverancier in waterontharders.

Industriële waterontharders

NorthStar levert ook waterontharders voor grotere water verbruiken. Denk hierbij aan appartementen, hotels, bedrijven etc...

Dealers in het hele land

NorthStar waterontharders heeft dealers door het hele land, die tevreden zijn over de samenwerking en de waterontharders.

Montage service

NorthStar heeft een eigen montage service, Wij installeren daarom ook waterontharders voor onze dealers.

Spreekt onze werkwijze u aan? En wilt u dealer worden van North Star waterontharders? Neem dan contact met ons op!

Vul het contactformulier in of spreekt u liever één van onze medewerkers? Dat kan uiteraard ook.  We zijn bereikbaar via het nummer: 088-1181999