Voordelen van kalkvrij water

Ontdek de ultieme oplossing voor kalkvrij water in uw woning met een North Star waterontharder. Kalk kan aanzienlijke negatieve effecten veroorzaken, zowel zichtbaar als onzichtbaar. Denk aan kalkaanslag op uw sanitair, kranen en in apparatuur zoals de combiketel, warmtepomp, wasmachine, vaatwasser en het koffiezetapparaat. Met onze waterontharder bent u decennialang verzekerd van kalkvrij water in uw hele huis. Ervaar een stralend schone omgeving zonder de nadelen van kalkaanslag.

Bestaande kalkaanslag verdwijnt

Kalkvrij water heeft de unieke eigenschap om bestaande kalkaanslag te laten verdwijnen. Dit betekent  dat de kalkaanslag in de badkamer, keuken en in andere apparatuur binnen korte tijd zal verdwijnen.

Langere levensduur voor uw apparatuur

Hard water bevat kalk, wat zich afzet op het verwarmingselement van apparaten. Hierdoor gaan de apparaten meer elektriciteit verbruiken en kunnen ze verstopt raken. Met een waterontharder wordt alleen zacht water naar uw apparaten geleid, waardoor ze minder energie verbruiken en een langere levensduur hebben.

Bekijk hier onze waterontharders

Besparing op de energierekening

Met een waterontharder voorkomt u kalkaanslag op de verwarmingselementen. Kalk heeft namelijk een isolerende werking en zorgt daardoor voor rendementsverlies. Door gebruik te maken van kalkvrij water zullen de verwarmingselementen weer snel kalkvrij zijn en dit resulteert in een besparing op de energiekosten.

Heerlijk voor uw huid en haar

Ontdek de voordelen van een waterontharder voor uw huid. In tegenstelling tot hard water, dat de huid ontvet en vaak leidt tot een droge huid of andere huidirritaties, geniet u van een zachte huid na elke douchebeurt. Ervaar een compleet nieuwe haarwaservaring, waarbij uw haar zacht en soepel aanvoelt, zonder dat u  crèmespoeling hoeft te gebruiken.

Besparing op zeepproducten

Met zacht water heb je tot wel 50% minder schoonmaakmiddel nodig in vergelijking met hard water. Dit komt doordat kalk het schoonmaakmiddel als het ware inkapselt. Dit betekent minder gebruik van wasmiddel, schoonmaakmiddel en vaatwasmiddel ook is er zelfs geen zout meer nodig in de vaatwasser.

Bovendien zijn agressieve schoonmaakmiddelen volledig overbodig wanneer je kiest voor kalkvrij water. Met een waterontharder draag je niet alleen bij aan een beter milieu, maar bespaar je ook nog eens op schoonmaakmiddelen.

Vind hier uw lokale North Star dealer